menu

вівторок, 28 червня 2016 р.

Як Путін переписує Конституцію України.

Як Путін переписує Конституцію України.
Вітаю всіх українців з Днем Конституції України ! Маю величезну надію, що ніколи 300 голосів в ВР не буде і Путін не зможе внести вигідні для себе зміни в Конституцію України під назвою Децентралізація з Особливим статусом Донбасу.

 

Так як свято - то напишу максимально коротко. В пропонованому проекті змін до Конституції в українців забирають право бути в складі ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ громади села, селища, міста і самостійно вирішувати питання місцевого значення. Добровільність обєднання територіальних громад СКАСОВАНО. Кожній територіальній громаді встановлено  обовязок утворювати ГРОМАДУ .
Зі зміною територіального устрою Путін отримує в Україні абсолютно автономні області в законодавчій і виконавчій сфері. Ці автономні області (навіть за висловлюванням Гройсмана, Порошенка і ін.) будуть мати можливість порушувати територіальну цілісність України, переходити в ерефію. За цим мають слідкувати префекти (як вони можуть слідкувати українці здогадуються, згадуючи здачу Криму). Крім того, Путін дотиснув вимогу запису в Конституцію особливого статусу Донбасу (то вже і про анексований Крим треба записати).

Мене дивує, чому українська влада, Захід, США мовчать про те, що Конституція Росії сфальсифікована на стадії голосування. Хай в ерефії паряться своїми конституційними проблемами.
Ще раз Вітаю всіх українців з Днем Конституції України !
Якщо б мене хтось запитав, в чому ключ до змін на краще Конституції України, то я б відповів:
для українців найважливіше змінити ВСІХ суддів. Такі зміни в Конституцію мають бути ПЕРШИМИ. Територіальний устрій українці мають право змінювати ТІЛЬКИ після ПОВНОЇ перемоги над імпєрскім міром  зі звільненням всіх українських територій від рускіх загарбників.
Ігор Гук
www.facebook.com/ihor.hook

Немає коментарів:

Дописати коментар