menu

четвер, 3 березня 2016 р.

Жителі міста Винники незаконно обрали мера Львова

Жителі міста Винники незаконно обрали мера Львова.
Не може Територіальна Громада міста Винники (вже обравши свого мера) всупереч вимогам Конституція України і багатьох законів
голосувати за мера іншого міста - Львова.

03.03.2016 16:15
Личаківський суд м. Львова



При голосуванні на місцевих виборах в першому турі був обраний мер Винник. А в другому турі жителі міста Винники прийшли спеціально ТІЛЬКИ для того, щоб голосувати ТІЛЬКИ за голову міста Львова.
Всі керівники, депутати, партії ЦЮ проблему знають, але прикидаються, що вимоги Конституції і законів їх не стосуються. Де-хто хоче уникнути розмов про відверте порушення, стверджуючи, що Закон Про добровільне об'єднання територіальних громад вирішить всі проблеми. Не вийде !!!
Недавно в Львівському управлінні юстиції я повідомив, що Добровільне об'єднання міст ЗАБОРОНЕНЕ !
Це визначено і в діючій Конституції України, і в законі Про добровільне об'єднання територіальних громад. В законі визначено, що приєднані територіальні громади сіл і селищ МОЖУТЬ мати старосту. А староста міста заборонений. Тобто, об'єднання територіальних громад двох міст: Львова та Винник - сплановано НЕЗАКОННО і не може бути реалізованим.
https://youtu.be/f3XX7t-ARP4
Згідно вимог діючої Конституції України і Законодавства голову міста Львова повинна обирати ТІЛЬКИ територіальна громада міста Львова.
Ігор Гук

Немає коментарів:

Дописати коментар